San Sebastian

 

Vi ankom til San Sebastian i aftes. Vi bor på en lækker campingplads udenfor byen, i området Igueldo, som er en af de mange bjerge der omgiver byen. Da vi ankom i går kunne vi lige nå at sidde i solen i bar overkrop i en timestid, men i dag er det overskyet og det er blæst kraftigt op. I dag tog vi bussen, som efter 30 minutters hæsblæsende kørsel nåede ind til den gamle del af byen. Nemt og bekvemt uden at skulle manøvrere det store skrummel af Autocamper rundt på de snævre veje. San Sebastian er en smuk by med en fantastisk udsigt og skønne strande

5 kommentarer til “San Sebastian”

  1. Hej, Det er så dejligt at høre fra jer.Har lige vandet jeres blomster,de havde det fint.Vi glæder os også til sol og sommer. Knus mor

  2. Det er rigtig spændende at høre om jeres oplevelser.Peter kan blive en rigtig god reporter, måske et nyt job? Vi havde en rigtig god påske, med besøg af Josefines familie og Luises familie, og så var vi til fødseldagsmiddag hos Nicolai i sommerhuset.For første gang drak vi kaffe uden for i solen,men her i dag sneede det igen, surt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *