Sand sand og atter sand

Syd for Bordeaux ligger Arcachon, som er et ferieområde for rige franskmænd. Vi (mest Carina) kender området fra adskillige sommerferier med Le Gradman.  Vi klatrede på den store sandklit – Dune du Pilat – desværre i en strid vestenvind, som betød at det var mere end vanskeligt at tage billeder af den fantastiske udsigt.

Vi overnattede i en smuk naturpark ved Biscarosse, blot 200 meter fra havet. Biscarosse er blot en af mange strandbyer, som lever det vilde surfer og badeliv om sommeren, men som står mærkelig stille hen i vinterperioden. Og selvom 15-17 gr for os er nærmest sommerligt, var der ikke mange mennesker at finde.

Men smukt er her uanset menneskeliv eller ej. Og havet kan  jo næsten konkurrere med Vesterhavet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *