Hjemme igen

Efter Mosel og Tyskland var vores rejse og eventyr slut for denne gang. Det varme vejr var blevet skubbet nordpå, og det forlød hjemmefra, at temperaturerne var de højeste i maj måned i mange år. Prognoserne lød på endnu mere sommerligt vejr, så vi så frem til at opleve det sene forår og den dejlige danske sommer.

Efter en dag på de tyske motorveje, og en grundig rengøring af vores mobile hjem gennem de seneste 10 uger, kunne vi sætte kursen de sidste kilometer mod Mols. Billedet var jo unægteligt noget anderledes end det, vi husker fra den 9. marts, hvor alting var dækket af sne.

Sidst vi så huset, var alt hvidt

En fantastisk rejse, med et væld af oplevelser er afsluttet, og  vi har nydt hvert et øjeblik.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *