Vi tager en flaske Chianti mere

Vi har været mange dejlige steder på vores tur, og enkelte gange har vi også været lidt vemodige, når vi er draget videre. Men kun for en stund, for derefter at blive begejstret for et nyt sted.
Vores nuværende destination har dog holdt os fanget i længere tid end normalt, og vi regner med at blive her ugen ud, så vi har været her i en hel uge. Beslutningen hænger sammen med en vidunderlig natur og en ditto campingplads.
Vi har været på trekking to dage, og forventer at tage på tur igen i morgen. Den første tur var den hårdeste, da der var størst højdesforskel og ruten var mere bjergrig. Den anden tur blev så til gengæld den længste – dels på grund af rutens planlagte længde og dels fordi vi gik 1 km forkert og måtte tilbage igen.

Frodigt og smukt

Efter knapt fire timers vandring i den bagende sol, ER en swimmingpool og en kold øl altså ikke det værste. På denne tur havde vi så fornøjelsen af at se lidt mere af det rige dyreliv i Chianti. Vi fik både hilst på rådyr og vildsvin. Sidstnævnte var en so med en, måske flere små grise (vi så kun en grisling). Heldigvis på forsvarlig afstand. Mange steder er der gravet huller i jorden af svinene, og der er utallige aftryk af grisetæer.

Mon det er trøfler vildsvinene graver efter?

Nåja, og så er der jo et hav af firben, der piler afsted, når de hører os, eller de står helt stille og tror, at de falder i et med baggrunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *