Gammel kærlighed ruster ikke

I mange år har vi camperet i Sydfrankrig med børnene, og de skulle ikke være særlig gamle, før de hellere ville have Moules frites end en BigMac menu. Vores absolutte favorit sted var campingpladsen La Bergerie i Vence, små 30 km fra Nice. Det er nu 17 år siden vi var her sidst, men pladsen er som vi husker den, og den sødeste familie, som ejer pladsen, er her stadig. La Bergerie er stadig vores absolutte favorit campingplads, ikke blot i Frankrig, men den bedste overhovedet.

Desværre var poolen endnu ikke åben

Vence er jo også stadig Vence. En vidunderlig historisk by, hvis gamle bydel er omkranset af en mur med fem porte.

Der er som sådan ikke noget turistisk højdepunkt i Vence. Man er blot tilstede i en ældgammel by, hvor man suger atmosfæren til sig, og tænker, at her kunne man da godt slå sig ned. Kunst fylder en del i Vence, selvom den store magnet på den front er St. Paul de Vence som ligger nogle kilometer herfra. Vi havde besluttet os for at tilbringe dagen i Vence, da St. Paul efter vores mening er blevet lidt for turistificeret.

En af de fem indgange til den gamle by

Alt er ved det gamle i Vence, torvet Place de Grand Jardin, supermarkedet LeClerc med en total umulig indkørsel og ja selv Staff butikken er her endnu. Det eneste vi manglede var vores børn.

Ju hu, endnu et marked

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *