GT ved swimmingpoolen

Man kan vel også blive for kulturel… Vi trængte i hvert fald til en pause, hvor de mange indtryk kunne få lov til at bundfælde sig, og andre dele af hjernen kunne få lov til at tage over for en stund. Jeg vidste lige, hvordan vi skulle lave et mentalt ophold og hengive os til mere sociale og selskabelige fornøjelser. Min tidligere chef og gode ven, Kasper bor i Quesada, lidt syd for Alicante, og da han og familien tilbragte Påskeferien i deres skønne hus i Spanien, inviterede vi os selv, på lækker mad og masser af drinks og vin – lidt for meget.

Iskold Gin+tonic og 34 grader varmt vand i poolen

Regningen blev da også betalt dagen efter, da vi skulle videre. Så det blev blot til en kort køretur til Altea, lige nord for Benidorm, hvor vi slog os ned på en kæmpe campingplads lige ned til stranden. Her er masser af hollændere, som bor på pladsen i hele vinterhalvåret. Faktisk et ret hyggeligt sted, med masser af strandrestauranter, som serverer dejlig mad til fornuftige priser. Men ak, når hovedet er tungt, og vi har indgået en 0-alkohols aftale, for de kommende dage, så er der nu ikke meget ved at sætte sig ind og bestille skånekost og Coca Cola.

Altea Beach

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *