Naturens spisekammer

En af de ting, man glædes over, når man rejser sydpå, ikke mindst til Spanien, er den overdådighed af frugt, bær og andre gode sager, som vi desværre ikke kan fremavle i Danmark. Man bliver glad i låget, når man ligefrem vælter sig i de forskellige planter, som naturen har at byde på. Her i området omkring den lille landsby, El Burro er der ikke mangel på hverken mandeltræer, oliventræer og Naranjas.

Sierra Espuña Regional Park

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Endnu en gang faldt vores valg på en smukt beliggende naturcampingplads. Denne gang lidt længere mod syd, i nærheden af Murcia. Nu gjaldt det indvielse af vandrestøvlerne, da området er kendt og besøgt for sine mange, smukke hiking ruter. Søndag morgen besluttede vi os for at prøve lykken med kort i hånd og vandflaske på ryggen. Den første tur varede knapt to timer, hvorefter vi havde et kort pitstop med skift til korte bukser og mere vand. Derefter tog vi fat på en længere tur, så vi alt i alt fik vandret og klatret i seks timer denne dag.

Mandag besluttede vi os for at udforske endnu en af de mange ruter, og da solen skinnende og der var 16 grader, tog vi fat på turen.

Ruterne er meget varierede – med alt fra vandring i udtørrede floder, klatring på store sten til lange strækninger højt oppe med udsigt over de mange olivenlunde